Виктория Бекъм: Семейната вечеря е свещено време

Ето какво сподели тя

2022-03-28 15:00:00
Виктория Бекъм: Семейната вечеря е свещено време
Снимка: БГНЕС

Виктория Бекъм сподели, че семейната вечеря е свещен ритуал за нея. Това е времето от деня, което е сред най-важните за нея.

 

47-годишната дизайнерка е омъжена за бившия футболист Дейвид Бекъм и двамата имат 4 деца - Бруклин на 22 г., Ромео на 19 г., Круз на 16 г. и Харпър на 10 г.

 

"Всеки ден е малко различен от другия, но да се опитам да се придържам към рутина ми позволява да управлявам времето си, което е решаващо, когато имаш 4 деца, съпруг и няколко бизнеса. Една от най-важните части от деня ми е вечерята със семейството. Това е свещена рутина в нашето домакинство", посочи тя пред списание "W".

 

Бившата спайска твърди, че със семейството ѝ са много близки. Тя и Дейвид опитват да научат децата, че здравата работа е важна част от успеха.

 

"Всичко, което съм постигнала, е било чрез здрава работа. Научих толкова много от това да бъда в публичното пространство от ранна възраст. Моето семейство е моето предназначение. Искам да съм пример за подражание за децата си. Искам да покажа на тях, че здравата работа е много важна част от това да бъдеш успешен; и никога да не приемат нищо за даденост. Винаги съм вярвала, че можеш винаги да се справиш по-добре, да се постараеш повече, да стигнеш по-далеч", каза още Виктория.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия