Парис Хилтън поздрави Линдзи Лоън

Явно вече са в добри отношения

2021-12-09 10:30:00
Парис Хилтън поздрави Линдзи Лоън
Снимка: БГНЕС

Враждата между Парис Хилтън и Линдзи Лоън явно вече е в миналото.

 

Парис дори публично поздрави Линдзи, че вече е сгодена за приятеля си Бадър Шамас. Актрисата обяви, че е сгодена на вицепрезидента на банка в Дубай миналата седмица. Тя и Бадър са заедно от около 2 години.

 

Самата Парис Хилтън пък съвсем скоро сключи брак - на 11-и ноември. Тя се омъжи за предприемача Картър Реум. Линдзи не е била сред гостите на сватбата.

 

"Аз също току-що видях, че Линдзи се е сгодила. И знам, че ние имахме нашите различия в миналото, но просто искам да кажа, че я поздравявам и съм искрено щастлива за нея", коментира богатата наследница в подкаста си "This Is Paris".

 

Лоън и Хилтън бяха много близки приятелки в началото на века и постоянно ходиха по партита заедно. Но през 2006 г. се скараха жестоко.

 

Тогава се говореше, че актрисата има връзка с бивш на Парис - гръцкият богаташ и наследник на корабен магнат - Ставрос Ниархос.

 

През 2011 г. богатата наследница каза, че Линдзи е крадла, тъй като звездата беше осъдена на 120 дена затвор заради кражба на огърлица. Парис е наричала бившата си приятелка и "пияница", "наркоманка" и т.н.

 

Актрисата пък е твърдяла, че Хилтън я е замервала с чаша, пълна с алкохол. 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия