Зендая засипа с похвали Том Холанд

Ето какво каза

2021-10-13 15:00:00
Зендая засипа с похвали Том Холанд
Снимка: БГНЕС

Зендая похвали гаджето си - Том Холанд.

 

Звездата се възхищава на професионализма на актьора и смята, че той е много забавен. 25-годишната актриса каза, че цени много неща у приятеля си.

 

"Много е харизматичен. Той може да накара всеки да се чувства комфортно, да се посмее и да си поговори добре с него.", обясни тя пред списание "In Style".

 

На Зендая ѝ харесва да вижда начина, по който Том се справя с напрежението, което идва от играенето на обичания герой Спайдърмен.

 

"По актьорски начин, оценявам това, че той наистина обича да бъде Спайдърмен. Има много напрежение - ролята на супергерой е с теб, където и да отидеш. За малкото дете, което минава до теб, ти си Спайдърмен. Мисля, че той се справя с това толкова добре", каза още тя.

 

Актрисата се възхищава и на работната етика, и на перфекционизма на гаджето си.

 

"Въпреки че той не е Дева, той е перфекционист... Беше толкова хубаво да виждам как той е толкова загрижен за работата си и да направи нещата правилно. Гледах го как прави бойна сцена цял ден, което е изтощаващо. Той прави движение, идва обратно до мониторите, гледа го и казва: "Мога да го направя по-добре"", разкрива още Зендая.

 

Двамата официално признаха, че са заедно през юли.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия