Бритни Спиърс позира топлес

Ето причината

2021-08-18 13:30:00
Бритни Спиърс позира топлес
Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс отново разгорещи страстите в социалните мрежи.

 

Певицата постна топлес снимка в профила си в Instagram. На нея тя позира навън, с пусната коса е, по бели бикини и червени ботуши, като прикрива гърдите си с ръце.

 

Преди няколко седмици тя отново позира топлес, но обясни, че не си е правила уголемяване на бюста и не е бременна.

 

"Не, хора... не съм си уголемявала гърдите преди седмица. Не съм и бременна. Имам такива гърди на тези снимки, защото погълнах храна!!! Преди да ви покажа още снимки на моето тяло... искам да разберете моите размишления над това да показвам голота!!! По мое мнение, много е объркана незабавната реакция, когато една жена е секси и иска да се разсъблече... Не, не говоря за пърформанс или стриптийз клуб... Просто от практичната страна - да си в автомобила си и да осъзнаеш, че носиш тъпа риза с дълги ръкави през лятото!!!", разсъждава Бритни.

 

Звездата сега се радва на тялото си.

 

"Както и да е, обзалагам се, че се чудите защо излагам тялото си на показ сега... Просто защото съм родена на този свят гола и честно, чувствам, че цялата тежест на света е била върху раменете ми и това ме накара да се виждам по този начин... Аз съм жена... красива, чувствителна жена, която има нужда да вижда себе си в най-чистата си форма", пише още Спиърс.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия