Между Зендая и Том Холанд има голяма химия

Ето какво твърди източник

2021-07-12 15:00:00
Между Зендая и Том Холанд има голяма химия
Снимка: БГНЕС

Химията между Том Холанд и Зендая била невероятна, твърдят източници. Но звездите нямат желание да излагат връзката си на показ.

 

Миналата седмица двамата бяха забелязани да се целуват в автомобил и така стана ясно, че са двойка. Слуховете, че актьорите от филмите за Спайдърмен са заедно се появиха отдавна, но така и не бяха потвърдени.

 

Освен това, Зендая и Том Холанд имаха връзки с други хора през годините, но става ясно, че между тях винаги е имало привличане.

 

"Тяхната химия на снимачната площадка на "Spider-Man" беше невероятна. Не е чудно защо те бяха избрани да играят влюбени. Връзката им, когато първоначално започнаха да се срещат, беше създадена по естествен начин. Знам, че те скъсаха в един момент, но винаги бяха приятели", споделя източник на "Us Weekly".

 

Том и Зендая желаят връзката им да не бъде под светлината на прожекторите.

 

"И двамата не са хора, които да направят връзката публична. Те са потайни, що се отнася до връзките, така че всички снимки, които са се появявали, просто показват как те отиват да си вършат работата и не знаят, че фотографите са наоколо", твърди още източникът.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия