Шей Мичъл показа колко е отслабнала

Напълняла заради пандемията

2021-02-12 12:00:00
Шей Мичъл показа колко е отслабнала
Снимка: БГНЕС

Шей Мичъл призна, че е качила килограми по време на карантината.

 

Звездата от "Малки сладки лъжкини" се е утешавала, като хапва вкусна и калорична храна, за да пребори стреса от пандемията от коронавирус. Освен това, актрисата е престанала да следва фитнес програмата си, затова изгубила форма.

 

Но през януари 2021 г., тя е решила да си възвърне предишната фигура и резултатът не закъснял. За 4 седмици, тя успяла да свали излишните килограми.

 

Шей публикува две селфита в огледалото, на които позира по спортен сутиен и боксерки и показва как е изглеждала миналата година и колко е отслабнала сега.

 

"2020 беше годината, в която търсихме нещо, което да ни накара да се почувстваме добре. Дори не добре, а да се почувстваме "нормално". За мен, това дойде под формата на храна, която успокоява, удобни дрехи и изоставяне на фитнес програмата ми. И това беше ОК... за малко. Наричат се "безпрецедентни времена" с причина. Но, аз научих и за физическата и психическата грижа за себе си и направих пакт със себе си, че 2021 г. ще бъде различна. Исках да се погрижа отново за себе си, защото съм най-добрата версия на себе си, за Атлас и всички други, когато първо се грижа за себе си", написа тя.

 

Актрисата стана майка на момиче - Атлас през есента на 2019 г.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Shay Mitchell (@shaymitchell)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия