Памела Андерсън разбила семейство, като съблазнила бодигарда си

Ето какво твърди бившата на Дан

2021-02-01 12:00:00
Памела Андерсън разбила семейство, като съблазнила бодигарда си
Снимка: БГНЕС

Скоро се разбра, че Памела Андерсън отново се е омъжила.

 

На Бъдни вечер тя се е венчала за бодигарда си Дан Хейхърст на скромна церемония в Канада. Двамата се запознали в началото на карантината през миналата година.

 

Сега бившата съпруга на Дан, Кери, обвинява Памела, че е разбила семейството ѝ. Кери е с разбито сърце и казва, че Андерсън е откраднала мъжа ѝ. Бившата твърди, че актрисата от "Спасители на плажа" и бодигарда не са били официално във връзка по време на карантината, както беше представено по медиите.

 

42-годишната Кери казва, че тя и Дан още са били заедно, когато Памела съблазнила мъжа ѝ, докато той работил в дома на звездата в Лейдисмит, Канада. Кери и Хейхърст са живели заедно 5 години и имат 2 деца. Тя разбрала, че Дан се е оженил за Памела Андерсън от интернет.

 

"Това не е любовна история по време на карантина, както беше представено, това е фасада. Тъжно е, че хората празнуват това и ги подкрепят, когато това започна с измама, отрицания и избори, които променят живота на всички хора, които са намесени", споделя тя пред "The Sun".

 

Кери твърди, че Дан не е бил бодигард на Памела, а момче за всичко, когато тя първо го наела да работи в къщата. Дан наранил децата си с предателството и загубил много свои приятели. Той започнал да работи за Андерсън през есента на 2019 г. и в началото дори ѝ се подигравал заради "лудият" ѝ характер и изискванията ѝ, посочва Кери.

 

Мъжът започнал да прекарва повече време със звездата от март 2020 г.

 

"Дан стоеше в нейната къща и не се прибираше, докато аз се грижих за децата", разказва тя.

 

Първо Дан отричал да изневерява, но после признал, че е прекрачвал границата. През юли той официално се нанесъл у Памела.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия