Дъщерята на Наум Шопов и Теа Минкова навърши 1 годинка

Ето какво написаха родителите

2020-12-08 12:00:00
Дъщерята на Наум Шопов и Теа Минкова навърши 1 годинка
Снимка: Pexels

Дъщерята на Наум Шопов и Теа Минкова, Амая, навърши 1 годинка на 5-и декември.

 

Щастливите родители постнаха няколко снимки от празненството на малката. Вижда се, че на първия си рожден ден Амая е носила червено костюмче и е с празнична роова шапка.

 

Теа написа в Instagram, че през 2020 г. Амая е придружавала родителите си на всяко пътуване и на много от работните им срещи.

 

"Честит Рожден Ден, Амая! Какво да ти кажа.. Много щура година. За съжаление, виждаше усмивките на хората през маски, но на теб не ти пречеше, да ги раздаваш с всичките си 2,4,6,8 зъба! Няма да ти обяснявам, колко съм благодарна, че "ти си ни избрала" за твое семейство, защото е много спорно, кой кого избра - мечтаех си за будно и усмихнато момиченце - и ей го на.. Вече на една годинка. Доста житейски опит натрупа.. 100% от всички наши пътувания, 90% от всички наши излизания, 80% от ВСИЧКИ наши работни срещи. И ей така, изплъзна се тази година, в която ни превърна в семейство. От Теа и Наум, станахме родители. Обичам те, детенце.. Вчера, днес, утре.. ЗАВИНАГИ!", пише Теа.

 

Наум Шопов също отправи мило послание към дъщеря си в мрежата и благодари на близките и феновете, които са честитили рождения ден на малката.

 

"Изключително мили сте. Благодаря на всички, които вчера писаха и звъняха, за да ни поздравят за първата годинка на Амая! Наистина съм трогнат", написа той.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova)

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Наум Шопов (@shopov)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия