Йоанна Темелкова пребори COVID-19

Ето какво разкри тя

2020-11-10 10:30:00
Йоанна Темелкова пребори COVID-19
Снимка: Pexels

Йоанна Темелкова пребори коронавируса.

 

Звездата разкри, че е заразена с COVID-19 на Деня на народните будители, 1-ноември. Тогава тя постна своя снимка в Instagram и написа:

 

"COVID-19 е моят будител днес.След отрицателен PCR, направен след появата на симптоми; след консултация с лекар и убеждението, че съм хванала друг активен вирус в момента, който е със сходни симптоми - днес загубих обоняние. И не, не ми е веселко. Последните три дни бях в ада. Никога не съм изпитвала такива болки от болест. Аз съм от хората, които са боледували сериозно броени пъти през живота си и смятах себе си за здрав и силен човек.Споделям ви всичко това, защото трябва да знаете, че има много, много хора като мен, които живеят с убеждението, че не ги е хванал този вирус, а “един друг”. Аз съм безкрайно щастлива, че няма НИТО ЕДИН човек, с когото да съм била контактна през последната седмица (изключвам семейството си). Просто ви моля да се пазите, да не подценявате ситуацията и да спазвате мерките".

 

В събота звездата от "Под прикритие" разкри, че вече се чувства по-добре.

 

"След 12 дни борба с гнусното животно - СМАЗАХ ГО! Остават още няколко, в които да си спомня какво може тялото ми...Планът ми е да даря плазма, когато му дойде времето и апелирам към всеки, който е минал през това - дарете лек!", написа тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от YOANNA TEMELKOVA (@yoanna_temelkova) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия