Никол Потуралски коментира раздялата с Брад Пит

Ето какво написа тя

2020-11-05 13:30:00
Никол Потуралски коментира раздялата с Брад Пит
Снимка: БГНЕС

Никол Потуралски наруши мълчанието си, след като се разбра, че тя и Брад Пит са скъсали.

 

Новината за раздялата се появи миналата седмица. Актьорът и 27-годишната моделка разкриха, че са заедно през август, но се говори, че връзката им е започнала още в края на 2019 г.

 

От "Page Six" пишат, че всичко между тях е приключило. Източник на изданието посочва, че връзката им никога не е била чак толкова сериозна и и Брад и Никол се разделили преди известно време.

 

Сега манекенката публикува няколко снимки, на които лежи в леглото и написа: "Стой там още малко".

 

Последователите ѝ веднага започнаха да се чудят какво значат тези думи и някои отправиха негативни коментари към Никол.

 

Припомняме, че преди дни тя беше забелязана да излиза от ресторант в Германия, заедно със съпруга си Роланд Мари. Говореше се, че Никол и Роланд са разделени, но още не са се развели официално. Някои източници пък твърдяха, че бракът им е "отворен".

 

"Или може би, те двамата са наистина много добри хора и все още се обичат един друг, като приятели, и още са заедно заради детето си. Това не ги прави лоши хора. Може би Брад също е фокусиран над съдебните процеси, и с Никол планират да се съберат по-нататък. Просто защото тя е била забелязана със своя съпруг, не значи, че те живеят заедно като съпруг и съпруга. И двамата са отворени към това да намерят любов, защото ги е грижа един за друг. Може би Брад и Никол са много влюбени. Никой от вас не знае фактите. Оставете ги да са щастливи. Има толкова лоши неща, които казвате на това момиче, за да я пречупите. И ако те са скъсали, може да е защото тя не може да понесе всички тези ужасни коментари, които постоянно получава", написала последователка на моделката под снимките от леглото.

 

А Потуралски хареса този коментар и отвърна: "Благодаря ти толкова много за тези думи. Трябва да призная, че думите с омраза, те белязват, дори да имаш дебела кожа".

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nico (@nico.potur) на



Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия