Емилия Кларк скочи с парашут за ЧРД

Звездата стана на 34 г.

2020-10-26 12:00:00
Емилия Кларк скочи с парашут за ЧРД
Снимка: БГНЕС

Емилия Кларк е скочила с парашут за рождения си ден.

 

Актрисата навърши 34 години в петък и явно празникът ѝ e бил незабравим.

 

"Кое може да съответства на дълбокия екзистенциален терор, дължащ се на още един рожден ден? Това да скочиш от самолет...", написа тя към кадър, който публикува в Instagram.

 

На него звездата е със специална екипировка за скачането и е усмихната до уши. Емилия е сложила и интересен хаштаг, който гласи - "Кой казва, че можеш да летиш само с дракони". Това е препратка към ролята ѝ на Денерис Таргериен в сериала "Игра на тронове".

 

Скоро актрисата призна, че дълго време е живяла в постоянен страх да не получи още една мозъчна аневризма. 

 

Миналата година Кларк разкри, че едва не умряла през 2011 г., когато лекарите открили, че тя има две мозъчни аневризми. След заснемането на първия сезон на "Игра на тронове", тя решила да се разсее с правене на упражнения с треньор, но е страдала от ужасна болка в главата.
 

В собствена статия за "The New Yorker" звездата разказва, че докато се е преобличала за тренировка в съблекалнята на един фитнес, е почувствала силно главоболие. Едвам е успяла да си обуе маратонките. Когато тренировката започнала, се насилвала да направи няколко упражнения. Но когато треньорът я накарал да направи планк, болката се увеличила и тя не успяла. Казала на треньора, че трябва да си почине и почти пълзяла към съблекалнята.

 

Тогава осъзнала, че е болна и че мозъкът ѝ е увреден. Впоследствие звездата била подложена на операции.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от @emilia_clarke на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия