Лили Райнхарт била неуверена, когато снимала сцена по бельо

Признание от актрисата

2020-09-01 12:00:00
Лили Райнхарт била неуверена, когато снимала сцена по бельо
Снимка: БГНЕС

Лили Райнхарт признава, че е неуверена.

 

Актрисата е трябвало да остане по бельо за сцена, която снимала, и признава, че това я е накарало да се чувства зле. Но впоследствие заснела сцената, защото искала да подкрепи тези, които "мислят, че трябва да изглеждат по определен начин".

 

"Нямам тялото на момиче от телевизията CW - тънък кръст, добре оформени крака, кльощаво, малко, слабо. Трябваше да снимам сцена по сутиен и бикини в последния сезон и бях много несигурна. Наистина, наистина не исках да го правя. Не съм казвала това на никого. Не ме притискаха да я направя. Направих я, защото това ми е работата. Но се чувствах зле, че я правя. Наистина. И тук става объркано. Не мога да проповядвам боди-позитивност, ако не се упражнявам. Така че, дори да не се чувствам страхотно заради тялото си, чувствах, че е важно за мен да направя сцената по сутиен и бикини, за да може хората да видят тялото ми каквото е. Направих го за хората, които мислят, че трябва да изглеждат по определен начин", коментира тя пред вестник "Los Angelis Times".

 

23-годишната звезда казва, че Instagram е виновен за това, че хората приемат негативно себе си, защото в тази социална мрежа има много обработени снимки.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия