Принцеса Беатрис - с тиара и рокля от Кралицата на сватбения си ден

Тя се омъжи в петък

2020-07-20 15:00:00
Принцеса Беатрис - с тиара и рокля от Кралицата на сватбения си ден
Снимка: БГНЕС

От Бъкингамския дворец потвърдиха официално, че принцеса Беатрис се е омъжила за Едуардо Мапели Моци в петък.

 

31-годишната красавица и италианския предприемач сключиха брак на тайна церемония в параклис "All Saints Chapel" в Уиндзор, който се намира близо до дома на принц Андрю и Сара Фъргюсън - родителите на Беатрис.

 

"Частната сватбена церемония на принцеса Беатрис и г-н Едуардо Мапели Моци се състоя в 11 ч. в петък, 17 юли, в кралския параклис "All Saints" в Роял Лодж, Уиндзор. На скромната церемония присъстваха Кралицата, херцогът на Единбург и близки роднини", пише в официалното съобщение.

 

На сватбата са присъствали около 20 души.

 

Принцесата е носила винтидж сватбена рокля в цвят слонова кост, която ѝ била дадена от баба ѝ - кралица Елизабет Втора. Роклята е дело на Норман Хартнел - дизайнерът, изработил сватбената рокля на Кралицата. От снимки от сватбата се вижда, че Беатрис носи и тиарата, принадлежала на кралица Мери. Кралица Елизабет Втора е носила същата тиара, когато се омъжила за принц Филип през 1947 г.

 

"Кралицата пазеше тази грандиозна тиара специално за Беатрис. Тя винаги е била пазена за нея, защото двете са изключително близки", посочва източник на "People".

 

Беатрис и Едуардо трябваше да сключат брак през май, но сватбата беше отменена заради пандемията от коронавирус. Двамата са заедно от октомври 2018 г., а обявиха годежа си през септември миналата година.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Royal Family (@theroyalfamily) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Royal Family (@theroyalfamily) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия