Дъфи: Държаха ме в плен и бях изнасилена!

Ето какво разкри певицата

2020-02-26 13:30:00
Дъфи: Държаха ме в плен и бях изнасилена!
Снимка: БГНЕС

Певицата Дъфи твърди, че е била отвлечена и изнасилвана.

 

Тя изчезна от светлината на прожекторите, след като издаде втория си студиен албум "Endlessly" през 2010 г. И сега разкри, че причината за това, е, че е била насилвана сексуално и държана като пленница през някои дни.

 

"Не може да си представите колко пъти съм мислила да напиша това... Не съм напълно сигурна защо сега е правилното време и защо се чувствам развълнувана и освободена, като говоря за това. Не мога да обясня. Много от вас се чудиха какво стана с мен, къде изчезнах и защо. Журналист се свърза с мен, намери начин да достигне до мен и аз му казах всичко миналото лято. Той беше мил и беше толкова прекрасно най-накрая да проговоря. Истината е, и моля ви, вярвайте ми, че сега съм добре и в безопасност, но бях изнасилвана, дрогирана и в плен няколко дни", написа изпълнителката на "Mercy" в Instagram.

 

Дъфи разкри, че се е възстановявала от това няколко години и е решила да не се завръща под светлината на прожекторите, защото не е искала да показва на света "тъгата в очите си".

 

"Разбира се, че оцелях. Възстановяването отне време", посочва тя.

 

Звездата е планирала да разкаже подробности за случая в интервю, но засега моли феновете да уважават личното пространство на нея и семейството ѝ.

 

View this post on Instagram

A post shared by @duffy on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия