Джеси Джей - тъжна по празниците

Ето какво написа тя

2019-12-30 13:30:00
Джеси Джей - тъжна по празниците
Снимка: Reuters

Джеси Джей все още не е коментирала официално раздялата с Чанинг Тейтъм, но неин пост в социалните мрежи разчувства феновете. Тя призна, че изпитвала смесени чувства по време на празниците, което не било никак забавно.

 

"Закъснелите емоции... е, не са толкова забавни", написа 31-годишната певица в Instagram.

 

Последователите ѝ смятат, че така тя коментира раздялата с актьора, тъй като само няколко часа преди публикацията, се разбра, че Чанинг се е присъединил към елитното приложение за запознанства Raya. Така той се надявал да намери любов през новата 2020 г.

 

"Той е в Raya от няколко седмици. Той много иска да се среща с някого и не се срамува от това. Иска да се забавлява отново и не го интересува дали ще се запознае с някого онлайн, дали приятел ще го уреди с някого или ще срещне някого случайно по улицата. Приятел му предложи да използва Raya и Чанинг смяташе, че няма какво да губи като се присъедини", коментирал близък на актьора, предават от "Female First".

 

Тейтъм и Джеси Джей бяха заедно малко повече от година. Те се разделиха малко преди Коледа, като се говори, че причината е в натоварените им графици. Било им трудно да поддържат връзка от разстояние, защото и двамата били много заети с кариерите си.

 

"Чанинг е много зает със своята кариера, с бащинството и ще пътува доста в следващите месеци", посочват източници.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия