Дара влезе в ролята на мъж

Певицата с интересен и провокативен клип

2019-11-21 12:00:00
Дара влезе в ролята на мъж
Снимка: Virginia Records

Излезе клипа към новата песен на тийн сензацията Дара. "Ella Ella" е заглавието на най-новия сингъл на певицата, който се вряза в радио ефира и всички дигитални платформи още с премиерата си.

 

Песента директно дебютира на четвърто място в класацията Bulgaria Top 50 на Spotify, както и в плейлистата на Tidal Rising: Global.  Видеото на "Ella Ella" пък се появи седмица след премиерата на аудио сингъла, съобщават от Virginia Records.

 

Снимка: Virginia Records

 

В него Дара за пореден път демонстрира уникални танцувални умения, провокира с визията си и влиза в ролята на мъж.

 

"Най-забавното е, че във видеото играя два персонажа – женски и мъжки.  Беше ми супер лесно и смешно да вляза в кожата на онзи, на когото всъщност говоря чрез текста на песента. “Ella Ella” e сред най-любимите ми проекти до момента. Всичко в него ми харесва - историята на създаването на песента е страхотен спомен от Sofia Songwriting Camp, срещата ми там с Матс Корай и Крис Янг е една от най-хубавите в кариера ми досега, а видеото носи точно енергията, която ме движи в момента.“, споделя изпълнителката.

 

Режисьор на видеото на "Ella Ella" е Виктор Антонов – Рик, зад камерата застава операторът Андрей Андреев, а хореографията е дело на Реми Тоин. 

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия