Павел се обясни в любов на Кристина

Ето какво написа той

2019-11-13 12:00:00
Павел се обясни в любов на Кристина
Снимка: Virginia Records

Павел се обясни в любов на половинката си Кристина Нгуен публично. Той трогна феновете си с мило послание в социалната мрежа Instagram, посветено на дамата и любовта.

 

Рапърът публикува снимка, на която е с любимата си и написа: "Ако съзнаваш, че имаш достатъчно, значи си истински богат! Айде, добро утро".

 

Последователите на Павел в мрежата веднага го затрупаха с комплименти - "Много сладка двойка", "Страхотни сте", "Крал и кралица", пишат те.

 

Кристина е модел и е участвала в някои от клиповете към песните на Павел и Венци Венц. Скоро тя се похвали в Instagram, че е направила домашно приготвена пица на любимия си.

 

Дуетната половинка на Павел, Венци Венц, преди няколко дни също зарадва феновете си с емоционален пост. Той качи снимка с половинката си Мелани и дъщеря им Агуая и написа:

 

"Благодарен съм на съдбата за всеки малък миг, който ще успеем да подарим на най-малкия нов член на огромното ни семейство - Агуая :) Винаги ще имаш рамената на цяла армия от хора, за да знаеш, че хубавите спомени са гарантирани на хиляди нива!".

 

View this post on Instagram

A post shared by Pavell Nikoloff (@pavizzll) on


 


Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия