Том Холанд се възхищава на Скалата

Слуша съветите му

2019-09-04 15:00:00
Том Холанд се възхищава на Скалата
Снимка: Reuters

Том Холанд сподели, че се вдъхновява от Дуейн Джонсън, по-познат като Скалата. 23-годишният актьор се възхищава на работната етика на звездата от "Джуманджи" и иска да работи здраво, също като идола си.

 

"Скалата е човек, на когото винаги съм се възхищавал. Неговото мото е: "Бъди най-работливият човек в стаята". Това е нещо, което взех присърце. И когато го чух да го казва за първи път, си помислих, че това е едно много добро изказване. Той е толкова вдъхновяващ!", коментира Том пред "GQ Style".

 

Звездата от "Спайдър-Мен: Далече от дома" казва, че след тези думи, дори е започнал да упражнява балетните си стъпки по време на училищните междучасия. Това било необходимо за главната му роля в театралната постановка "Били Елиът мюзикъл". Той искал действително да е най-работливият в стаята.

 

"Репетирах в училищния салон през междучасията, бях облечен с клинче и с мен имаше учител. Децата гледаха през прозорците. Те бяха на 10 години и играеха ръгби, а Том Холанд, който танцуваше балет в салона, не им се струваше готин", обясни актьорът.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия