Майли Сайръс и Кейтлин Картър официално заедно?

Двете се целували страстно в клуб

2019-08-20 15:00:00
Майли Сайръс и Кейтлин Картър официално заедно?
Снимка: Reuters

Майли Сайръс явно опитва бързо да се възстанови след раздялата с Лиам Хемсуърт. Певицата е била забелязана на среща с 30-годишната риалити звезда Кейтлин Картър в Западен Холивуд през уикенда.

 

Двете се целували и прегръщали страстно в заведение, споделят очевидци.

 

"Те бяха като обсебени една от друга. Не успяваха да държат ръцете си далече една от друга. Целуваха се и се натискаха навсякъде - в тоалетната, на бара, на дансинга. Все едно правиха секс. Няма спор, че са заедно", казва източник на "Page Six".

 

Двете бяха забелязани да се целуват за първи път точно след като Майли и Лиам се разделиха - преди около 10 дни. Кейтлин също скоро се раздели със съпруга си Броуди Дженър.

 

Сайръс и Хемсуърт бяха заедно около 10 години, като за този период се разделяха и събираха няколко пъти. Двамата сключиха брак в края на 2018 г. Говори се, че причината за раздялата е, че актьорът непрекъснато ходил по партита, напивал се и се държал като тийнейджър. Звездата на "Дисни" не можела повече да търпи това.

 

И двамата обаче преживявали трудно раздялата, посочват източници. Семейството на Майли дори я посъветвало да обмисли внимателно ситуацията и да не бърза да се развежда.

 

Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт се разделиха

 

View this post on Instagram

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on


Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия