Новият клип на ALMA - в изоставен столичен квартал

Звездата се завръща с нова песен

2019-07-29 12:00:00
Новият клип на ALMA - в изоставен столичен квартал
Снимка: Virginia Records

Младата певица ALMA зарадва почитателите си с втора самостоятелна песен. Сингълът носи името “Don’t Know”. АLMA е автор на голяма част от музиката и текста, а до нея отново застава  румънският продуцент Крис Тарчеа - Monoir, който я подкрепя от самото начало.

 

Между Monoir и ALMA има специална творческа химия и приятелство, а заглавието на новата песен се ражда в поредица от закачки помежду им, съобщават от "Virginia Records".

 

"След като направихме първия куплет, Крис ме попита "Как да наречем парчето?" Аз просто му казах: "Don’t Know" (“Не знам“) и го повторих няколко пъти, а той като на шега веднага задрънка на пианото и направи рефрен от моето don’t know. Много се смяхме“, споделя ALMA.  

 

Сред локациите във видеото на "Don’t Know" е изоставен столичен квартал и голям супермаркет, който бива изцяло преобразен за целите на видеоклипа. За да се пресъздаде апокалиптичната обстановка в късните часове на нощта, сет-дизайнерите изпразват рафтовете и изсипват половин тон пръст и 7 чувала изсъхнали листа навсякъде по пода на магазина, а после като с магическа пръчка връщат всичко на мястото му и не оставят следи.

 

Режисьор на видеото отново е талантливият Димитрис Георгиев.

 

Дебютната песен на 15-годишната изпълнителка - "Perfect", се задържа 16 последователни седмици №1 в чарта за най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир и беше на активна ротация в плейлистите на музикалния гигант MTV.

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия