Потвърдено: Клюкарката се завръща!

Нови епизоди на тийн сериала през пролетта на 2020 г.

2019-07-19 12:00:00
Потвърдено: Клюкарката се завръща!
Снимка: Reuters

Любимият на много зрители тийн сериал "Клюкарката" ще има продължение. И този път това не е само слух, а е официално потвърдено от "HBO Max", съобщават от "The Hollywood Reporter".

 

Новите епизоди ще са 10 и ще бъдат излъчени през пролетта на 2020 г. Говори са, че те ще са по-дълги - ще продължават 1 час. Сценаристи и продуценти отново ще бъдат Джош Шуорц и Стефани Севидж. Но ще видим нови актьори.

 

Ще бъде показано ново поколение частни ученици в Ню Йорк. Изминали са 8 години откакто оригиналният сайт на Клюкарката е спрял да функционира, но сега и новото поколение ще се запознае с нея и ще научи за нейната власт. Сериалът ще покаже колко много социалните медии и лайфстайлът в Ню Йорк са се променили в последните 8 години.

 

"Това просто е един нов поглед върху това конкретно общество в Ню Йорк, идеята е, че обществото непрестанно се променя. Ще видим как светът се е променил, как социалните медии и ефектите, които постигат те, са се променили", казва Джошуа Сафран, продуцент и сценарист.

 

Още не е сигурно дали някой от старите герои ще се появи в продължението на сериала. Пен Баджли, който играеше Дан Хъмфри, едва ли ще се върне към сериала. Самият той беше признал, че за него финалът на "Клюкарката" е бил безсмислен.

 

Чейс Кроуфърд, който влизаше в образа на Нейт Арчибалд, скоро призна пред "Digital Spy", че би приел да участва, ако му хареса сюжета.

 

Снимка: Reuters

 

Лейтън Мийстър, която изигра кралицата Блеър Уолдорф, пък преди известно време обясни, че никой не е говорил официално с нея за продължение на "Клюкарката".

 

Снимка: Reuters

 

Ще се завърне ли Клюкарката?

 

Чейс Кроуфърд скоро не е имал сериозна връзка

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия