Дивна и Кристин: Заедно можем всичко!

Двете отново са приятелки

2019-05-27 12:00:00
Дивна и Кристин: Заедно можем всичко!
Снимка: Instagram

Кристин Илиева и Дивна се сдобриха. Двете дълго време бяха най-добри приятелки, но през миналата година отношенията им бяха разклатени заради ужасен пътен инцидент.

 

През март 2018 г. момичетата пътуваха заедно в автомобила на Дивна, певицата изгуби контрол над колата и катастрофира край Българене. Дивна се размина с леки наранявания, но Кристин едва не изгуби единия си крак и претърпя множество болезнени операции.

 

Моделката все още не се е възстановила напълно и ще трябва да се подложи на още операции. Това е и причината Дивна да организира голям благотворителен концерт за приятелката си. Той ще се проведе в столична зала и в него ще вземат участие български изпълнители - Мария Илиева, Папи Ханс,  Любо Киров, D2, Михаела Филева, Тита, Веси Бонева, Прея, Искрата, Deep Zone Project и др. Дивна също ще изпълни свои хитове.

 

Певицата публикува снимки с Кристин в социалните мрежи, за да промотира предстоящия благотворителен концерт и посочи: "Заедно можем всичко", "Приятелството ни започна с гръм и трясък".

 

"Браво на вас, момичета. Това е истинско приятелство. Възхищавам ви се!", Велико, прошката и вторият шанс в живота могат да създават чисто нови хора. Браво, момичета", пишат феновете. 

 

Дивна организира концерт за Кристин

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия