Тейлър Суифт се страхува, че може да я нападнат

Ето какво сподели изпълнителката

2019-03-13 10:30:00
Тейлър Суифт се страхува, че може да я нападнат
Снимка: Reuters

Тейлър Суифт разкри, че вече се страхува от световните турнета. А причината е жестоката терористична атака по време на концерта на Ариана Гранде в Манчестър през май 2017 г. Тейлър е била ужасена, когато е трябвало да тръгне на турнето, с което представяше албума си "Reputation".

 

"След взривовете в Манчестър Арена и стрелбата на концерт във Вегас (по време на кънтри музикален фестивал през октомври 2017 г.), бях изключително изплашена да отида на турне, защото не знаех как ще предпазим 3 млн. почитатели за 7 месеца. Планирахме много, изхарчихме много и положихме много усилия, за да е безопасно за феновете ми", сподели певицата пред "Elle".

 

Суифт не се притеснява само от терористични атаки, а и от други нападения, тъй като е имала преследвачи, хора са обирали имението ѝ и т.н.  Тя дори винаги носи със себе си марли, с които да превърже раната, ако я прострелят или намушкат с нож.

 

За нея е проблем, че много таблоиди са публикували точните адреси на жилищата ѝ. Така е много по-лесно хората да я намерят, да я ограбят или да я нападнат.

 

Тейлър Суифт счупи рекорд за награди

 

Тейлър Суифт маха изкуствените си мигли по време на концерт

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия