Бен Афлек успешно бори зависимостите

Той беше в център за лечение на алкохолизъм

2019-03-13 15:00:00
Бен Афлек успешно бори зависимостите
Снимка: Reuters

Бен Афлек се справя отлично след престоя си в рехабилитационен център. Той прекара в клиниката 40 дни и вече е "на свобода" от 4 месеца. Актьорът получава голяма подкрепа от близките си, което му помага да продължава напред и да се бори със зависимостта си към алкохола.

 

Бен Афлек - приет в клиника?

 

"Той се справя чудесно. Да се бориш с болестта е тежко", казал е източник на "Entertainment Tonight". Бен се опитва да запази добри отношения с бившата си съпруга, Дженифър Гарнър, и с трите си деца. "Двамата с Джен имат много добра връзка. А и той обожава да прекарва време с децата си", твърди още източникът.

 

Дженифър Гарнър разхожда пилета

 

"Подкрепата, която получих от семейството ми, колегите ми и феновете ми, означава повече за мен, отколкото мога да опиша. Тя ми даде силата да говоря за моето заболяване с други хора", сподели Афлек в публикация в социалните мрежи, когато излезе от центъра за лечение.

 

Скоро се появи и информация, че Бен отново се е събрал с бившата си изгора - Линдзи Шукъс. Двамата бяха заедно малко повече от година, но се разделиха през лятото на 2018 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия