Ариана Гранде поздрави брат си

Франки Гранде е трезвен от 20 месеца

2019-03-22 15:00:00
Ариана Гранде поздрави брат си
Снимка: Reuters

Ариана Гранде се гордее с брат си, тъй като той отбеляза 20 месеца откакто е трезвен. 25-годишната певица поздрави големия си брат чрез публикация в социалните мрежи.

 

"Обичам те, Франки Гранде. Честити 20 месеца! Започвах да пиша това и после го изтривах, защото всичко, което напиша, ме караше да плача. Просто знай, че мисля, че си супергерой и че се гордея с теб. Всички знаят колкото трудно е това и колко силен си. Поздравления и благодаря на Господ", написа изпълнителката на "No Tears Left to Cry".

 

Франки също отбеляза повода с пост в социалната мрежа и подчерта колко върхове и спадове е имало в живота му през изминалите 20 месеца. Едно от най-лошите неща е смъртта на рапъра Мак Милър, който преди известно време имаше връзка с Ариана.

 

Мак почина след прием на свръхдоза. Тогава Франки посочи: "Тoй беше причината да отида в рехабилитационен център. Там бях детоксикиран от наркотиците, алкохола и лекарствата, които вземах, а си представях, че не мога да живея без тях", пишат от "Female First".

 

Ариана Гранде: Съжалявам, че не успях да помогна на Мак

 

Мак Милър почина

 

Ариана Гранде лекува раните с шампанско

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия