Ариана Гранде е сред най-обичаните от тийнейджърите знаменитости. Поп принцесата има много последователи в социалните мрежи и почти няма ден, в който медиите да не пишат за нея. От Teen Vogue разкриват какво значи всяка от татуировките на 25-годишната певица.

 


Пчела зад лявото ухо

 

Това е т.нар. пчела от Манчестър. На 22 май 2017 г. концертът на Ариана Гранде в Манчестър, Англия беше белязан от терористична атака. При експлозия загинаха 23 души. Ариана си направи тази татуировка близо година след това, за да почете жертвите. Пчелата е символът на Манчестър.

 


Чихиро Огино

 

Това е главната героияна от японска анимация - Spirited Away. Този татус е от август 2018 г., а певицата призна колко много прилича на момичето от филмчето. От малко и уплашено момиче, което се държи детински, Чихиро се превръща в отговорна, работлива и смела млада дама, която побеждава страховете си и помага много на приятелите си. Образът на героинята е нарисуван на ръката на Гранде.

 


Закуска в Тифани

 

Надписът "mille tendresse", който в превод от френски означава "хиляди нежности" може да се види отзад на врата на звездата. Това е малка татуировка и Ариана признава, че често забравя за нея. Това е цитат от любимия филм на певицата - "Закуска в Тифани".

 


Пийт

 

Името на годеника ѝ краси безименният пръст на Ариана. Този, на който тя носи и годежния пръстен от Пийт. Този татус би следвало да е от юни, когато Ариана и Пийт се сгодиха.
Малка кукличкаНадписът "Baby Doll" може да се види отново на неин пръст. Татуировката е от 2016 г., а така роднините са наричали Ариана, когато е била малка.

 


Облак - емотиконка

 

На друг от пръстите ѝ се забелязва емотиконка - облак. Същата татуировка си направи и Пийт Дейвидсън. Изпълнителката обяви, че облакът ще е вдъхновение за направата на новия ѝ парфюм.

 


H2GKMO

 

Това е съкращение на една от любимите фрази на звездата - "Honest to God, knock me out" и е на дясната ѝ ръка. Ариана много често използва тази фраза в Twitter. 

 


Bellisima

 

Тази думичка е изрисувана малко под мишницата на Гранде и е от 2014 г. Така са я наричали като малка. Дядо ѝ постоянно се е обръщал така към нея.

 


Always

 

Изпълнителката е голяма фенка на филмите за Хари Потър. Затова под едната ѝ гърда има татус "Always" - любима реплика на много почитатели. Тази татуировка е от лятото на 2018 г. и някои си мислят, че това е почеркът на Пийт.

Автор: Ивета Иванова