Виктория Бекъм: Не бях популярна в училище

Ето какво съветва модната икона

2018-09-20 15:00:00
Виктория Бекъм: Не бях популярна в училище
Снимка: Reuters

Виктория Бекъм сякаш винаги е била в светлините на прожекторите. Имаше прекрасна певческа кариера със Spice Girls, съпруга е на бившия футболист Дейвид Бекъм, сега е и един от най-известните дизайнери. Но признава, че много трудно е постигнала мечтите си, тъй като не е получавала подкрепа от учителите си в гимназията. Звездата каза, че не е била и много популярна сред съучениците си. 

 

"Приемете кои сте. Винаги съм го казвала, още когато бях малка, по времето на Spice Girls. Хубаво е да сте различни и когато хората ви казват "не", вие да казвате: "Всъщност, да!". Продължавате напред и вярвате в себе си. Никога не може мечтите ви да са твърде големи. Никога не съм била популярно момиче в училище, не ми е било лесно и са ми казвали "не" постоянно", каза тя пред списание Glamour. 

 

Тя смята, че тайната на успеха е да работиш здраво и да се обградиш с правилните хора. Казва, че като поглежда назад, ѝ се иска да не е била толкова стресирана дали ще осъществи мечтите си, а просто да се е наслаждавала на приключението.

 

Пош Спайс обяснява, че постоянно жонглира със задълженията си, но четирите ѝ деца и съпругът ѝ са винаги на първо място.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия