Тейлър Суифт: Бъдете по-мили към себе си!

Ето какво каза звездата

2018-09-04 13:30:00
Тейлър Суифт: Бъдете по-мили към себе си!
Снимка: Reuters

Тейлър Суифт изненада публиката с емоционална реч по време на концерта си в Минеаполис, щата Минесота през уикенда. В началото шоуто протичало нормално - с много сценични ефекти, талантливи танцьори, изпълнения на хитовете на певицата.

 

Но изведнъж тя решила да изпее песен от първия си албум - "Tied Together with a Smile". Още през 2007 г. Тейлър разкри, че е написала тази песен след като е разбрала, че нейна приятелка страда от хранително разстройство. И преди да изпълни въпросната балада, Суифт е направила вдъхновяваща за феновете реч за приемането на себе си и напрежението, което създава поддържането на добър външен вид. Решението да пее стари песни взела, след като получила много такива молби в социалните мрежи.

 

А ето и част от емоционалното послание на изпълнителката на "Style": "Едно нещо, което съм забелязала в живота ми е, че никога не можеш да разбереш през какво преминава един човек, дори когато изглежда добре. "Как може той да има някакви проблеми", понякога се питаме. Виждаме някой, който е много красив и сякаш се справя с всичко. Дори може да завиждаме на живота му. Но съм се научила, че външността не е всичко. Само защото някой изглежда щастлив, не значи, че наистина е такъв. Само защото някой изглежда уверен, не означава, че е така... Има такова напрежение над всички днес - да могат да се справят с всичко, да имат перфектно тяло, перфектен живот...".

 

Певицата каза, че смята, че хората трябва да са по-мили към самите себе си. И да знаят, че има много други, които преминават през същите проблеми.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия