Джони Деп: Амбър ме е удряла

Това се случило, защото той закъснял за рождения ѝ ден

2018-08-03 13:30:00
Джони Деп: Амбър ме е удряла
Снимка: Reuters

Джони Деп заяви, че бившата му съпруга, Амбър Хърд, го е удряла два пъти в лицето, когато все още са били семейство. Те бяха женени от 2015 г. до 2017 г.

 

Звездите от "Карибски пирати" твърди, че това се е случило, когато той закъснял с два часа за партито за 30-ия рожден ден на Амбър през 2016 г. Това се разбира от официални документи по дело за клевета, в което Джони Деп е замесен, получени от списание "People".

 

Актьорът обяснява, че жена му се е държала студено с него и започнала да го критикува, когато гостите си тръгнали. Той твърди, че е бил трезвен, когато е станал инцидентът, а Амбър тогава е пиела. Станала е агресивна и жестока, и го е ударила два пъти в лицето. Деп посочва, че я е спрял, като хванал ръцете ѝ и ѝ казал да престане.

 

Адвокатите на 32-годишната актриса обаче са казали, че това било пълна измислица. В документите за развода Амбър Хърд е посочила, че съпругът ѝ е бил пиян, когато е дошъл в ресторанта на рождения ѝ ден и двамата са водили жесток спор, когато гостите си тръгнали.

 

"Джони ме хвана за косата и ме блъсна, а аз паднах на земята. Той крещеше и ме заплашваше", твърди тя.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия