Никол и Гришо са играли тенис заедно само веднъж

Нашият тенисист ще заведе любимата си на почивка след края на "Уимбълдън"

2018-07-02 15:00:00
Никол и Гришо са играли тенис заедно само веднъж
Снимка: Reuters

Никол Шерцингер и Григор Димитров са играли само веднъж тенис заедно по време на двугодишната им връзка. Това е така, защото двамата предпочитали да прекарват време заедно, правейки неща, различни от работата им.

 

Българският тенисист каза пред британското списание "ОК!": "Веднъж я изведох на корта. Тя имаше прекрасна координация между очите и ръцете, но двамата имаме много малко свободно време и се опитваме да го посветим само на нас, а не на тениса или на нейните занимания. Ценим времето, което прекарваме заедно много".

 

Григор сподели още, че успехите и на двамата се дължат на факта, че се подкрепят взаимно. Разстоянието и натоварените им графици правят нещата по-трудни, но те се справят.

 

27-годишният спортист каза, че му е трудно да държи личния си живот в тайна, но се опитва да се фокусира върху кариерата си в тениса. По принцип бил много потаен, но интересът към връзката му е голям.

 

След края на турнира "Уимбълдън" Гришо планира да заведе Никол на почивка. Но сигурно ще е само за няколко дни, защото ще трябва да започне да се подготвя за друг предстоящ турнир - "US Open".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия