Криси Тейгън готви.. гола!

Звездата не се притеснява да покаже коремче

2018-02-13 15:30:00
Криси Тейгън готви.. гола!
Снимка: Instagram

32-годишната манекенка, която очаква второ дете - момче, от съпруга си Джон Леджънд, се показа щастлива пред камерата - съвсем гола, докато прави салата.

 

Криси показва корема си в цялата му прелест, но гърдите й са закрити с две чинии. Тя се обърна към своите почитатели в Instagram: 'Моля ви, не ме засрамвайте. Аз съм силна и горда готвачка на салата, която иска да покаже жените в естествен вид и да живее живота си'.

 

По-късно тя призна, че грижливо приготвената салата с агнешко се изсипала на пода: 'О, изядох я, хич не ми пука'. Манекенката, кото вече има 21-месечна дъщеря Луна от певеца Джон, наскоро сподели, че нейният син е чудовище, защото бременността й излизала извън контрол.

 

Тя написа: 'Това бебе просто изпива живота от мен. Изпива водата, сякаш ме изсушава. Изяжда всичката ми енергия и озверявам от глад. Взема дъха ми и ме кара да се чувствам болна. Защо създаваме такива чудовища, които ни искат мъртви?'

 

 

Междувременно тя сподели, че избягва много неща, които са забранени за бременните, като салами и алкохол: 'Искам просто един сандвич. И определено бих изпила една маргарита'.

 

За да органичи желанията си, Криси започнала да се храни със зърнени закуски с кокосово мляко и въпреки че е фен на готвенето, тя оставяла съпруга си да поеме тази грижа.

 

'Уморена съм от бременността и той поема тези неща. Единственото, което не харесвам в неговото готвене е, че е много бавен в това. Болезнено бавен. Чувам го как реже бавно, но е толкова сладко, защото той обича да го прави', добави манекенката.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия