Селин Дион: Хващам ръката на мъртвия си съпруг всяка вечер

Певицата открила начин да усеща близост

2018-02-06 10:30:00
Селин Дион: Хващам ръката на мъртвия си съпруг всяка вечер
Снимка: Instagram

49-годишната звезда бе покрусена, когато Рене Ангелил, бащата на синовете й Рене-Чарлз (17) и седемгодишните близнаци Нелсън и Еди – умря от рак през 2016.

 

Но Селин Дион открила начин да усеща неговата близост, дори и когато той вече не е сред живите. Тя поръчала да изработят бронзова реплика на неговата ръка и я държала в ръката си.

 

Певицата споделя: „Хващам ръката на мъртвия си съпруг всяка вечер преди да изляза в шоу. Дори и след като той си отиде, аз все още говоря с него. Опитвам се да му докажа, че всеки ден аз и децата сме добре, те растат и се чувстваме силни“.

 

 

Изпълнителката на „My Heart Will Go On” разкри също, че столът, който Рене използвал, за да седне на всеки един от нейните концерти, все още бива поставян, когато тя има участие, в знак на обич.

 

Въпреки скръбта си, Селин все още се чувства секси : „Винаги съм обичала модата, но си мислех, че след като навърша 30 – 40 години нищо няма да е същото.

 

Но познайте какво – получава се! Никога не е твърде късно, за да се чувстваш добре в кожата си, никога не е късно да бъдеш една добре облечена жена.

 

Забавно е, чувствам се наистина секси и няма възрастови граници за това“.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия