3 лесни изненади за Свети Валентин

Подходящи за всеки

2018-02-02 14:30:00
3 лесни изненади за Свети Валентин
Снимка: Instagram

Имате си партньор и знаете, че се налага да измислите някакъв подарък за 14-февруари? В случай че не разполагате с много средства, ето няколко лесни и евтини идеи, които са подходящи и за мъж и за жена:

 

1. Сукуленти

 

Те са очарователни, лесни за грижа и по-оригинални от цветя. Не е трудно да бъдат намерени в цветарските магазини. Сукулентите са подобни на кактуси растения, които натрупват вода в месестите си листа. Миниатюрните видове изглеждат много чаровно в малка саксийка, те са струпват заедно, за да запазят водата по-дълго в пустинните условия. Обичат повече светлина и не много вода.

 

 

 

2. Плато сирена

 

Бонбони, шоколади .. омръзна ли ви всичко това? Освен ако партньорът ви е веган, няма начин да не хареса плато сирена. Най-добрите сирена са скъпи, но ако вземете по малко ще направите вкусовата наслада по-наситена.

 

3. Книга

 

Класика. Но как да изберем нещо, което наистина ще се хареса? Помислете по какво си пада вашият човек, какво е неговото хоби. Може да намерите интересни издания за всички възможни теми, които ви интересуват. Друг вариант е да заложите на някакво послание, което искате да изпратите.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия