Дейвид Бекъм си пада по женски процедури

Звездата се хидратира активно

2018-01-16 10:30:00
Дейвид Бекъм си пада по женски процедури
Снимка: Instagram

Пенсионираната сокър звезда – Дейвид Бекъм, признава, че е фен на терапия за кожата на лицето, с която поддържал своята визия. Това го карало да се 'чувства добре'.

 

 

'Нещо, което обожавам е маската за лице. Правя си я когато съм сам и определено не слагам снимки в Instagram. Знаете – ставаш от леглото, пускаш телевизора и си слагаш маска. След тежък ден, това те кара да се почувстваш по-добре', казва той.

 

Дейвид, който има трима сина – Бруклин (18), Ромео (15) и Круз (12), както и дъщеря – Харпър (6) със съпругата си Виктория – обясни, че покрай задълженията му на родител, той не успява да намери достатъчно време да се приготви сутрин.

 

 

Като резултат той има много улеснен вариант на своите процедури: 'Няма и час моят сутрешен тоалет. Имам четири деца. Трябва да бъде просто. Ставам, душ, дезинфекция – в зависимост какво съм правил предната нощ.

 

 

Винаги хидратирам кожата си. Използвам крем за очи и ръце. След душ слагам някои продукти на косата си. Използвам специален шампоан.

 

Когато станеш на определена възраст, това помага. Нищо от това не е излишно, а точно каквото ви трябва. Използвам хидратиращи продукти и ги нося навсякъде с мен', казва Бекъм.

 

Дейвид (42) пусна нова линия за коса, която се казва House 99. Той споделя, че разчита на някои от собствените си продукти.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия