Най-смешните моменти от церемонията ‚Златен глобус‘

Които определено ще се запомнят

2018-01-08 16:30:00
Най-смешните моменти от церемонията ‚Златен глобус‘
Снимка: Instagram

С отворения си бар и неформална обстановка, Златния глобус винаги е бил известен като неофициална версия на наградите ‚Оскар‘.

 

 

С течение на годините на тази церемония са произнесени много впечатляващи речи, но има и доста скандални моменти. Тази година церемонията ще се проведе на 7-ми януари в Бевърли Хилс.

 

Няколко актриси обещаха да носят черно в знак на протест срещу сексуалното насилие, което през изминалата година стана много актуална тема, след като десетки известни имена споделиха своята най-съкровена болка от подобен опит.

 

В очакване на 74-годишната церемония в неделя, нека видим кои са най-шокиращите моменти от миналото на ‚Златен глобус‘:

 

Елизабет Тейлър, която определено се беше почерпила

 

Не е тайна, че Тейлър обичаше коктейлите. През 2001 легендарната холивудска актриса беше натоварена със задачата да връчи наградата за най-добро драматично изпълнение и почти успя да се справи с това. За щастие Дик Кларк й помогна.

 

 

 

 

Рики Джървейс, който обиди куп знаменитости

 

След като бе домакин на ‚Златен глобус 2010‘, британският комик използва възможността да обиди Джони Деп, Анджелина Джоли, Чарли Шийн и много други известни личности за по-малко от 5 минути. Още по-шокиращото беше, че той бе поканен за домакин и през 2012.

 

 

 

 

Обърканата реч на Жаклин Бисет

 

Жаклин може и да е спечелила ‚Златен глобус‘ през 2014 за ролята си в ‚Dancing on the Edge’, но най-интересното й представяне беше нейната реч на церемонията.Актрисата трудно успяваше да изкаже една логична мисъл, като същевременно добави няколко нецензурирани думи на фона на класическата мелодия, която прозвуча.

 

 

 

 

Джак Никълсън, който призна, че е на валиум

 

След като спечели наградата за най-добър актьор в драмата за ролята си в ‚About Schmidt’, очарователният Никълсън сподели, че е шокиран, защото според него филмът е комедия. По-интересното обаче беше, че е взел малко валиум, както той тържествено обяви.

 

 

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия