Какво вдъхновява интериорните дизайнери през 2018

Природата влиза в дома

2018-01-04 16:30:00
Какво вдъхновява интериорните дизайнери през 2018
Снимка: Instagram

През 2017 розовото оглави модата в интериорния дизайн, индустриалният стил беше много популярен за кратко, но сега определено много желан става средновековният, а черно-бялото се превръща в синьо и мръсно бяло.

 

 

 

Ето какво предсказват някои от най-търсените интериорни дизайнери за тенденциите през 2018:
„Мария-Антоанета казва, че новото е забравеното старо. В модата определено е така – нещо, което е забравено отново се връща и очарова хората.

 

Мисля, че пастелните цветове ще бъдат много желани. Те са така приятни и ненатрапчиви. Нюанси на жълто, лилаво и синьо определено ще бъдат моето вдъхновение през 2018. Винаги има място за геометрия в дизайна, а аз обожавам кубизма“.

 

Майлс Ред

 

 

 

„Природата ще навлезе в дома през тази година. Естествените материи и повече растения ще бъдат моят избор през 2018. Зеленият цвят и тюркоазеното ще напомнят за нещо екзотично и далечно“.

 

Катрин М. Ирландия

 

 

 

„Зеленото липсва на пазара напоследък. Това е цвят, който много обичам и който винаги ще бъде актуален. Това, което чувам от някои от най-големите интериорни къщи е, че определено ще заложат на зеленото през 2018. Това е толкова важен цвят, който внася природата в дома“.

 

Алекс Папахристидис

 

 

„Смятам че класическите, традиционни елементи ще бъдат на почит през 2018. Класиката винаги е на мода, но през последните години всички полудяха по модерното.

 

Но предвид някои крайности, които достигнаха политическия и социален живот напоследък, мисля че класиката ще създаде някакво равновесие в атмосферата на дома. Пригответе се за антики, традиционни кафяви мебели и флорални мотиви“.

 

Палома Контрерас

 

 

 

„Докато белите кухни бяха особено предлагани през последните години (дотолкова, че производителите оставиха клиентите без избор), през 2018 очаквам тъмните цветове да се върнат на мода.

 

Драматичната нотка, която очаквам да завладее пазара ще вдъхнови клиентите. Доброто осветление винаги е ключът да направиш една стая уютна и приветлива и мисля, че свещите и приглушените светлини ще се върнат на мода през 2018“.

 

Джен Лю

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия