Парис Хилтън няма да остане стара мома

И вече се радва на пръстен

2018-01-03 11:30:00
Парис Хилтън няма да остане стара мома
Снимка: Instagram

36-годишната звезда била безкрайно щастлива, когато приятелят й Крис Зилка падна на колене по време на почивка в Аспен, Колорадо.

 

Интересно откъде Крис получил вдъхновение за специалния пръстен. Експертът по бижута Майкъл Грийн споделя пред People:

 

 

“Веднъж Парис казала на Крис, че обожава пръстена на майка си, който е с голям диамант във формата на круша. Когато той дойде при мен за помощ, нямаше съмнение какъв ще бъде изборът, въпреки че той поиска все пак да разгледа какво друго мога да предложа. Той е умно момче, гради близки отношения с нейното семейство“.

 

 

Хилтън споделя: „Толкова съм развълнувана, че се сгодих за любовта на живота си и моя най-добър приятел. Никога не съм била така щастлива, обичана и сигурна. Той е перфектен за мен във всеки смисъл и ми показва, че приказките съществуват. Толкова съм развълнувана и изненадана. Веднага казах ДА. Пръстенът беше невероятен и блестящ. Треперех когато го сложих. Това е най-красивият пръстен, който съм виждала“.

 

 

А Крис добави: „Парис е най-красивата и невероятна жена вътрешно и външно. Чувствам се най-големия късметлия на света, защото ще се оженя за момичето мечта. Няма търпение да прекарам остатъка от живота си с нея“.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия