Истина или лъжа – Марго Роби намерила човешки крак

Освен това актрисата гледала как питон души майка й..

2017-12-20 12:30:00
Истина или лъжа – Марго Роби намерила човешки крак
Снимка: Instagram

Актрисата от 'I, Tonya' съвсем наскоро сподели какво е най-откаченото нещо, което й се е случвало – намерила е човешки крайник на плажа в Никарагуа.

 

 

Тя казва: „Скоро снимах филм и режисьора попита всички какво е най-лудото нещо, което ни се е случвало. Прекарах два месеца с тези хора, може би около 60 човека, и всички изглеждаха нормални“.

 

„След това всички написаха най-откачените си преживявания, които бяха прочетени в последния ден. Задачата беше да познаем коя история на кого е. Това ми напомни, че удивителните хора са навсякъде. Навсякъде“, добави Роби.

 

„Някои са били сгодени за принцесата на Занзибар. Други са преживели самолетна катастрофа, в която са оцелели само 10 души. Това те кара да се замислиш, че изумителните истории могат да се срещнат всеки ден. Всеки има история“, казва още тя.

 

„Веднъж намерих човешки крак на плажа в Никарагуа“.

 

Марго не дава повече детайли относно случката, но Брайън Кранстън  се пошегувал като казал, че сега актрисата може да използва откритието си като стопер за врата.

 

 

27-годишната актриса наскоро сподели, че като малка е отказала да помогне на майка си да се отърве от питон в дома им в Австралия, само за да види как влечугото ще нападне майка й.

 

 

Марго казва: „Веднъж като бях малка, около 10 годишна, майка ми дойде и ми каза: 'Ще ми помогнеш ли да разкарам змията от къщата? Голяма е.' А аз отговорих: 'Ооо заета съм, не'.“

 

„Тя си отиде, а след 10 минути, когато слязох долу, видях майка ми на пътя пред дома ни да се бори с огромен питон. Беше се навил около ръката й, опитвайки се да я хване за врата“.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия