Салма Хайек: „Той ме караше да се събличам с друга жена“

Още една актриса признава за тормоз

2017-12-15 16:30:00
Салма Хайек: „Той ме караше да се събличам с друга жена“
Снимка: Instagram

Салма Хайек обвини холивудския продуцент Харви Уайнстийн, смятан за един от най-влиятелните в света, в сексуален тормоз и заплахи от насилие.

 

Тя описа ужаса, който преживяла по време на работата си с него. Салма споделя, че той я заплашил със смърт, когато отказала да участва в секс сцена във филма „Фрида“.

 

 

По-рано Хайек се свързва с Уайнстийн и сключва сделка са съвместна работа във филма. За нея тя взела минималната сума, но казва, че парите не я интересували.

 

„Не ме интересуваха парите, бях толкова развълнувана да работя с него и тази компания. В наивността си мислех, че мечтата ми се е сбъднала. Той ми даде шанс, а никой друг не го правеше“, казва тя.

 

 

Вълнението на Хайек бързо се превърнало в страх, когато осъзнала, че част от работата с Уайнстийн е да отговаряш на всичките му изисквания и желания.

 

„Не съм очаквала, че ще дойде момент да му кажа „не“.

 

„Не на това да взема душ с него. Не на искането да му правя масаж. Не на желанието му за орален секс. Не на това да се съблека заедно с друга жена“.

 

 

„И с всеки отказ предизвиквах все повече яростта на Харви“, казва актрисата.

 

Тя твърди, че Уейнстийн често заплашвал да спре продукцията на филма, ако тя отказва да отговори на неговите сексуални желания.

 

 

„Ще те убия, не мисли, че не мога“, веднъж казал той.

 

Отчаяна, Хайек неохотно изпълнила исканията на продуцента, съгласявайки се да участва в секс сцена с друга жена. Макар, че не смятала, че това има място в историята, той настоявал, че е така.

 

Когато започнали да се подготвят за сцената, Хайек получила нервен срив.

 

 

„Тялото ми започна да се тресе, въздухът не ми стигаше, а аз плачех, неспособна да спра. Хората около мен нямаха представа за историята с Харви и бяха много изненадани. Проблемът не беше, че ще бъда гола с друга жена, а че го правех заради Харви Уийнстийн“, казва тя.

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия