Мадона с мъдри съвети за красота

Певицата разказва как поддържа външния си вид

2017-12-08 11:45:00
Мадона с мъдри съвети за красота
Снимка: Instagram

Мадона създава нова линия за грижа за кожата, която идва от Япония. Името на марката ще бъде MDNA, кръстена на 12-тия й студиен албум.

 

Звездата е доказала своята предприемчивост в годините, изградила е кариера със самочувствие и увереност, а сега е готова за нови предизвикателства.

 

 

„Това е кулминацията на живота, прекаран на пътя, където има много активност и малко сън. В края на краищата, добрите продукти, сънят и водата са ключът към съвършената кожа“.

 

 

„Сокът не е вода! Водата е вода!“ - казва 59-годишната поп кралица.

 

Легендарната изпълнителка, родена в Мичиган, има шест деца. Най-големият от които е Lourdes Leon (21).

 

“Мечтая да лежа край басейна, без да нося слънцезащитен крем и да направя хубав тен“, казва тя, но се гордее, че винаги се е грижела за кожата си.

 

 

Тя винаги е била човек на изкуството, но и преди да стане известна е поддържала здравословен режим и е ползвала хубава козметика.

 

„Когато правех прехода от танц към музика, можех да спестя малко пари и да не си правя масаж на Седма улица веднъж на няколко седмици“, казва тя.

 

 

„Не знам защо се грижехме за кожата си, но го правехме“. Актрисата има предвид и нейната най-добра приятелка Деби Мазар, която по онова време се изявявала като гримьор.

 

В нейната десетилетна кариера, пълна с безброй музикални клипове, разкошни аксесоари, сензационни музикални турнета, изпълнени с танцьори и невероятни представления и високотехнологични, дизайнерски проекти, тя показа, че визуализациите са нещо много важно за нея.

 

 

В интервю с Vogue, Мадона беше помолена да разкаже за ден, в който няма ангажименти и работа, както и задачи покрай децата и тя отговори:

 

„Моля? Боже, какво е това?“

 

 

„Е, ще се събудя и ще си направя маска на лицето. Бих лежала така известно време, а след това ще си направя процедура за подуване на очите, като използвам моите подложки за очи, които съхранявам в хладилника“, казва тя.

 

Това е инструмент от неръждаема стомана, който намалява зачервяването чрез използване на топлинна енергия. Мадона продължава да се вълнува:

 

„Тогава ще лежа така за 10 или 20 минути, докато подпухналите ми очи се успокоят и докато ми сервират кафе, разбира се“.

 

Певицата би прекарала остатъка от дена в още разкрасителни и релаксиращи процедури, като маски на цялото тяло и хидратираща терапия.

 

 

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия