Анджелина Джоли с послание към силните жени

Актрисата се бори за равноправие между половете по света

2017-12-07 16:30:00
Анджелина Джоли с послание към силните жени
Снимка: Instagram

Анджелина Джоли беше една от най-почитаните гости на ежегодното събитие „The Hollywood Reporter”, което се състоя в сряда.

 

Актрисата, която е продуцент на филма „First They Killed My Father”, пропусна червения килим, но се качи на сцената и изнесе вдъхновяващи реч, на която говори за женската солидарност в изкуството.

 

 

„Ние имаме свобода, която много жени по света дори не могат да си представят. Жени, които живеят в свят на размирици и тероризъм, неуреденост и бедност, които никога няма да имат шанс и чиито гласове никога не са чувани“, каза Джоли.

 

 

Други жени сред присъстващите, като Шонда Раймс, Глен Клоуз, Гал Гадот и Дженифър Лорънс, които бяха наградени с „Sherry Lansing Leadership”, подкрепиха възторжено нейното изказване.

 

„Отдавам почит и уважение на жените на изкуството, журналистките, защитничките на човешките права и дамите адвокати, които отказват да бъдат унизявани; смелите жени, които се борят, за да могат другите един ден да имат свободата, която имаме ние“, добави известната актриса.

 

 

Зад кулисите, Джоли раздаде автографи и се снима с група момичета от програмата THR Women in Entertainment Mentorship, които получиха повече от 1 млн. долара за стипендии от Джъстин Тимбирлейк и Гал Гадот.

 

 

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия