Кой ще се жени за Гага?

Какво търси Карино – любовта или славата?

2017-11-02 16:00:00
Кой ще се жени за Гага?
Снимка: Instagram

Явно Лейди Гага смята да се омъжи за приятеля си Кристиан Карино. Двамата са отскоро заедно, но това не спря Карино да й предложи брак бързо, бързо още през лятото. Новият приятел на Гага дори поиска ръката на милионерката от баща й, което явно много впечатлило звездата.

 

Вероятно, обаче, всички се чудите кой е този тайнствен мъж, тъй като двойката не показва много от любовта си публично. Ето няколко неща, които да научите за него:

 

1. Карино работи в развлекателния бизнес.

 

Вероятно няма да го видите по червения килим, но казват, че бил талантлив агент в Creative Artistis Agency. Освен агент на Гага, той работи с Джъстин Бийбър, Кристина Агилера, Майки Сайръс, Дженифър Лопес и Саймън Коуел.

 

 

 

2. Излиза с Гага почти от година.

 

След раздялата си с Тейлър Кини през юли 2016, Лейди Гага започна да излиза с Карино. Гага и Карино за пръв път били видени като двойка на супер купата, на стадиона в Хюстън и оттогава изглежда нещата вървят много добре.

 

 

3. Двамата имат не малка възрастова разлика.

 

Кристиян е роден през 1969г., което го прави на 48 години, а Гага е на 31. Дали 17 години разлика не е твърде много?

 

4. Гага не е първата звезда, с която той излиза.

 

Преди нея, агентът се виждал с актрисата от „The Walking Dead” - Лорън Кохан, така че вероятно вече е свикнал донякъде с медийното внимание.

 


Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия