Лейди Гага "слиза сред смъртните“ в документален филм

"Gaga: Five Foot Two" разкрива същността на певицата

2017-09-27 12:30:00
Лейди Гага
Снимка: Instagram

Най-интересното нещо, което Лейди Гага можеше да направи, е да хвърли костюмите и да разкрие музиканта отдолу, което всъщност е онова, което се е опитала да направи в нейния албум "Джоане" от 2016 г. Завършването на албума и събитията, които го съпътстват в сутрешното шоу на Super Bowl, са в основата на новия документален филм „Gaga: Five Foot Two“. Заснет в продължение на 8 месеца от режисьора Крис Мукарбел, видеото обещаваше неограничен достъп до личните и професионални борби на Гага и нефилтриран изглед на ежедневието й.


Колкото и да й се искаше да видим обикновените аспекти на живота й, много малко за живота й е показано обикновено. В началото на филма, когато Гага се показва, краката й висят леко във въздуха, сякаш е жертва на обесване. Дали това е още един от прочутите й погрешни смъртни случаи? Не, това е само такелажът на шоуто й на „Супер Купа“. Скоро влизаме в дома й, където я наблюдаваме как се храни, прави упражнения и играе с кучето. „Моята несигурност е изчезнала“, казва тя, докато във филма можем да видим продължаващата й вражда с Мадона. Интересното е, че „Gaga: Five Foot Two“ припомня „Madonna: Truth or Dare“.


Сцени, заснети със семейството й в нейния дом в Ню Йорк, само подчертават егоцентричността на Гага. На кръщенето на племенницата й тя не може да помогне, но обзема вниманието на камерата, независимо дали иска или не. Но няма как да се очаква друго от звезда, която има толкова скандален вид.


Все пак филмът успява да задържи вниманието на феновете, въпреки че очакването да се случи нещо по-задълбочено е малко изнервящо.

 

Автор на статията: Стефана Пеева

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия