9 интресни филма, които да очакваш до края на годината

2016-06-15 16:40:00
9 интресни филма, които да очакваш до края на годината
Снимка: Pixabay

Тази година зарадва всички с множество концерти, фестивали, мероприятия и невероятна кино-колекция. Първата половина от нея беше доста силна, а тепърва се очаква още повече разнообразие. Ето и няколко продукции, които излизат на екран скоро и си струват чакането:


1. Star Trek Beyond - датата е 22 юни, като очакванията са доста големи, поради това, че 2016г. отбелязва 50 години на екран за едноименната поредица.

 

2. Independence Day: Resurgence - в тази част липсва главният актьор Уил Смит, което смути голяма част от почитателите на киното. Независимо от това обаче, останалата част от актьорския състав е факт, както и множеството трейлъри, които вдигат летвата и определено изпълват зрителя с очакване за голямата зрелищност на кадрите. Датата е 24 юни.

 

 

3. Suicide Squad - след тазгодишния филм на компанията комикси - "Батман срещу Супермен", феновете са настроени скептично към предстоящата банда самоубийци, но за сметка на това в тази екранизация участва любимецът на девойките Джаред Лето. Той не е единствената голяма звезда във филма, затова определено се очертават доста опашки пред киносалоните на дата 5 август.

 

4. Jason Bourne - предните части на поредицата бяха оспорвани, едни от тях бяха спрягани като много силни, други - като много слаби на фона на тях. В тази нова и очаквана част се появява едно голямо име - Мат Деймън, благодарение на който има голяма вероятност филмът да постигне сериозен успех след своята премиера на 29 юли.

 

5. Doctor Strange - този филм е част от вечната битка между лидерите сред комиксите, а МАРВЕЛ определено показват стабилни намерения да вкарат магията в своите екранизации. "Доктор Стрейндж" е настоящият експеримент на компанията, а ако той се окаже толкова успешен, колкото всички очакват, ами, значи ще бъдем свидетели на доста обнадеждаващи бъдещи проекти във вселената на МАРВЕЛ. Датата е 4 ноември.

 

6. Rogue One: A Star Wars Story - вълнуващо и дългоочаквано предложение, историята се развива в периода на Звездата на Смъртта. Погледът, през който се разглежда действието, е този на бунтовническа група, която досега не се вижда в останалите части на поредицата "Междузвездни войни". Интригуващо заглавие, макар и оставило доста верни фенове скептични, все пак интересът към лентата е висок, а датата на излизане е 16 декември.

 

7. Assassin's Creed - на 21 декември същата година излиза и тази адаптация по едноименната компютърна игра, а отдавна се знае, че често адаптациите на такива игри са по-лоши от доста нискобюджетни филми. Актьорският състав определено вдъхва надежда и известно доверие, но все пак интересът към този филм си остава не малък, независимо от противоречивите мнения.

 

8. Jack Reacher: Never Go Back - първата част на тази лента не впечатли с нищо свръх специално или особено, но пък беше приятна за разтоварване след тежък ден. За феновете на големия Том Круз, датата е 21 октомври, а вероятността да си залужава чакането е голема, имайки предвид амбицията на режисьорите.

 

9. Ghostbusters - една много популярна екранизация, която впечатлява едновременно и с множество очаквания, и с много скептицизъм. Трейлърът тече от месеци в кината, подготвяйки всички за доста смях и комични моменти във филма, но дали все пак ролите на жените, които са доста различни от всичко, което сме видяли във връзка с този филм досега, ще се приеме добре, ще се разбере на дата 15 юли.

 

Не пропускай да се посмееш с тези филми или да се обогатиш на тема свръхестествено. Струва си чакането!

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия