Филмите, които НЕ трябва да гледаш тази година

2016-02-15 13:15:00
Филмите, които НЕ трябва да гледаш тази година
Снимка: iStock

Тази година по кината ще се появят доста филми. Някои от тях ще бъдат изключително интересни и ще си заслужава да се гледат, докато други е по-добре да бъдат пропуснати.

 

Виж кои са филмите, които по-добре да не гледаш тази година:

 

„Завръщането“.  години наред Леонардо ди Каприо се надява да грабне статуетката „Оскар“ и тази година щастието може и да му се усмихне. Факт е обаче, че това е ролята, с която най-малко заслужава да грабне приза, но най-вероятно ще се случи, защото на академията ѝ е омръзнало да се занимават с него.

 

Филмът „Завръщането“ има няколко номинации – за най-добър филм, за главна мъжка роля и за режисура. Режисьорът Алехандро Иняриту е изключително талантлив, но в последно време филмите му са в състояние да депресират американците.

 

 

Леонардо ди Каприо е талантлив актьор, спор няма, но точно в този филм той не успя да разгърне потенциала си, защото през половината филм Лео е носен на носилка, наяден от мечка или се влачи по корем, омотан в подгизнали кожи. Репликите му пък са кът.

 

Трябва обаче да се признае фактът, че Лео е снимал при нечовешки условия – спал е в изкормен кон, плувал е в ледени води и е снимал 3 месеца на -30 градуса.

 

Филмът „45 години“ разказва за една старческа семейна драма със старчески секс сцени и множество подробности от старческото ежедневие на една британска двойка. Въпреки че актрисата Шарлот Рамплинг изглежда невероятно и остарява като катедрала, филмът не си заслужава.

 

„Омразните осем“ е с 3 номинации за „Оскар“, но въпреки това не си заслужава гледането. През първите 90 минути не се случва нищо, а през втория час и половина потичат познатите тарантиновски реки от кръв, зъби и мозъци. И докато човек се надява поне финалът да си заслужава, той остава разочарован, когато стигне до него. Той е меко казано малоумен.

 

Лентата „Сътресение“ разказва за един самотен чернокож, който се бори срещу мощната американска система. В главната роля е Уил Смит, който е толкова неубедителен с нелепия си нигерийски акцент, че малцина са тези, които гледат филма до края.

 

Смело може да кажем, че най-скучният филм за 2016 година е „Стив Джобс“. Той е номиниран за главна мъжка роля и поддържаща женска роля, където Майкъл Фасбендер и Кейт Уинслет се справят наистина блестящо, но е факт, че човек може да научи повече за Стив Джобс от интернет, отколкото от филма.

 

Във филма „Край морето“, където Анджелина Джоли е ресижьор, тя и съпругът ѝ си партнират на екрана. Това обаче не е достатъчно човек да изгледа филма, нито пък новините гърди на актрисата. Лентата е изключително протяжна и монотонна и ние ви съветваме да не я гледате.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия