Едни от най-харизматичните актьори в киното [част първа]

2015-12-04 18:47:00
Едни от най-харизматичните актьори в киното [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всички имаме любими актьори, дори такива, които не са толкова известни, но са ни направили впечатление в някой филм и сме ги запомнили. Само че има и такива, които сме ги гледали в много филми, доказали са се и всички познаваме, главно заради добрата им актьорска игра и харизматичността им. Ние ще те запознаем с някой от тях.

 

Кит Харингтън. Британският актьор с къдрици и секси устни, който много жени харесват, дължи славата си точно на този си вид. Така изглежда в китовия сериал „Игра на тронове” където изпълнява ролята на Джон Сноу от още по-прочутата фентъзи поредица на Дж. Р. Р. Мартин. И докато всички чакат с нетърпение, за да разберат каква съдба е отредил писателят на Джон Сноу, Харингтън е принуден да пази къдриците е си и не само - според слуховете, той е подписал договор да не променя външния си вид, докато трае телевизионния сериал, и да изглежда по същия начин дори в други филми. Нищо чудно да е така, защото в последната си поява на големия екран - във филма „Седмият син” макар и за кратко, той е с прическата на Джон Сноу. Но пък това е един от детайлите, които го правят секси.

 

 

Харисън Форд.  Актьорът дължи огромната си популярност именно на Хан Соло. Смелият пилот с чепат характер от най-популярната космическа сага в света „Междузвездни войни" се връща през декември отново на екран в ролята, която го изстреля на върха. Харисън Форд покори сърцата като Хан Соло през 1977г., когато излезе и първият епизод от поредицата. Последваха още две серии на „Междузвездни войни", които утвърдиха актьора като един от секссимволите в световното кино. Сега поостарелият, но все така смел (Форд е прочут с това, че сам изпълнява всички каскади във филмите, в които участва) космически пилот се завръща на екран в продължението на киносагата - „Междузвездни войни: Силата се пробужда". Харисън Форд има още един много успешен киносериал в биографията си - този за археолога Индиана Джоунс.

 

Вин Дизел. Той е бърз и много яростен. На 14 април 2017 г. ще го гледаме в осмия „Бързи и яростни". Вин Дизел като Доминик Торегпо обаче не участва във всички филми от поредицата. Но пък безспорно славата си дължи именно на тази роля. За съжаление на многобройните му фенове, актьорът наскоро обяви, че осмият „Бързи и яростни" ще бъде финален.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия