Филмите на 2013, които трябва да гледаш, ако не си

2015-11-16 17:45:00
Филмите на 2013, които трябва да гледаш, ако не си
Снимка: freedigitalphotos.net

Колкото и стари да са филмите, те почти никога не се забравят и остават във времето. Хубаво е да знаеш за какво се разказват, поне от обща култура. Ето няколко ненатоварващи филма, които трябва да гледаш.

 

„Реликвите на смъртните: град от Кос”. След като става свидетелка на предумишлено убийство в клуб, тийнейджьрката Клери Фрей с ужас открива, че майка ѝ Джоселин е била нападната в нюйоркския си апартамент и отвлечена от мистериозен мъж.

 

„РПУ Оня свят”. Джеф Бриджис и Райън Рейнолдс изпълняват главните роли в 3D екшън-комедията „РПУ Оня свят”. Те играят две ченгета, пратени от агенцията от отвъдното „Почивай в мир” да защитят света ни от все по-унищожителните създания, които отказват мирно и кротко да преминат в отвъдното. 

 

„Върколакът”. Базиран на известния комикс за приключенията на мутанта-супергерой Върколак, мащабният филм на Джеймс Манголд поставя титулярния герой в съвсем нова среда – Япония.

 

„БСП – Бесни страшни пенсии 2”. Неотразимият бивш агент на ЦРУ франк Моузес (Брус Уилис) се завръща на бойното поле в продължението на превърналата се в световна киносензация екшън комедия. Този път той е по следите на мистериозно изчезнало супероръжие от ново поколение.

 

„Смърфовете 2”. В продължението на комбиниращата 3D анимация и актьорска игра хитова комедия, злият магьосник Гаргамел създава няколко дяволити смърфоподобни същества, наречени Калпазани, които се надява да му помогнат да се добере до всемогъщата магическа смърфосубстанция.

 

 

„Семейство Милър”. Дейвид Бърк е дребен дилър на трева, който е принуден да пренесе два тона наркотик от Мексико до Колорадо. За да е сигурен, че наркотикът няма да бъде открит, Дейвид решава да създаде фалшиво семейство.

 

„Елизиум”. През 2154 г. съществуват две класи: много богати, които живеят на космическа станция, създадена от хората, наречена Елизиум. И останалите – натикани в пренаселената и съсипана планета, където се опитват да се спасят от престъпността и нищетата.

 

„Аз, проклетникът 2”. Гру е оставил кариерата си на суперпрестъпник и се е посветил на отглеждането на Марго, Едит и Агнес. Сега той, д-р Нефарио и жълтите слуги разполагат със свободно време, което трябва да запълнят. Едва свикнал с ролята си на семеен човек от предградията, Гру се сблъсква с хиперсекретна организация, която се бори със злото.

 

„Зрителна измама”. Сюжетът се фокусира върху опитите агентите от Федералното бюро за разследване да арестуват членовете на международната магьосническа трупа "Four Horsemen".

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия