Новият музикален сезон започва за Fyeld още този петък, когато групата ще се качи на сцената на "We Are Going to Мъглиж".

 

Изобилието на фестивали тази година е почти главозамайващо, но такива с качествата на предстоящия фестивал в Мъглиж са рядкост. На 4ти и 5ти септември третата годишнина на рок фестивала ще го превърне в традиция.

 

Fyeld е сред групите, които подкрепиха първото издание на фестивала и ето че само две години по-късно те са готови да се качат на сцената в Мъглиж със … специално подготвена за фестивала нова песен, която носи заглавието (Ain’t Nobody Got) Time For Death.

 

След фестивалното участие, феновете на dirty grooves metal бандата ще могат ги да чуят на 9-ти октомври в клуб "Stage 51" в Пловдив и на следващият ден (10-и октомври) в клуб "Рогача", Ямбол.

 

За музиката, живота и всичко останало Боян ‘Hellbobz’ Генов (вокали, китара), Веселин ‘Master Chi’ Чипилов (бас, бек вокали), Добромир ‘Dodo’ Вълков (барабани, перкусии), Timo Puukko (programming, китари) и Симеон ‘Monk’ Чакъров (китари) говорят пред колегите от MIKA. Можете да откриете пълният текст на интервю с момчетата тук:

 

Fyeld е група добре позната на българските метъл фенове, както от трите им участия на Spirit of Burgas, така и като подгряваща банда на Anthrax, Guano Apes, Crematory и (hed) p.e.

 

Повече за предстоящите концерти на Fyeld можете да научите на официалната страница на бандата във Facebook.

 

Подкрепете българската музика!

Автор: Ралица Солакова