"50 нюанса сиво" - еротично изкуство или пълна порнография?

2015-02-09 15:13:00
Снимка: outnow.ch

Остават няколко дни до ... не, не до Св. Валентин. Е, и до него де, но това е ясно на всички, било то влюбени или не. Все пак навсякъде има сърчица и предложения за празника, така че човек и да иска да забрави, не може. Тааа.. остават броени дни до премиeрата на еротичния филм „50 нюанса сиво”. Лентата постави рекорд с 2.75 милиона предварително продадени билета в 39 държави преди пускането му по екраните на 13 февруари във Великобритания.

 

Поредният трейлър на филма, който бе пуснат преди няколко дни, предизвика у зрителите интерес да видят още детайли. Той свършва рязко, като Крисчън Грей дава на Ана доста възможности да му откаже, преди да прекрачи прага на стаята за жестоки забавления.

 

Главните роли се поверени на Дакота Джонсън и Джейми Дорнан. В доста страни филмът е забранен за непълнолетни заради страстен секс и садомазохизъм, както и необичайно поведение и стряскаща голота.

 

Филмът може да се харесва на широката аудитория, но има и хора, които са против него. В Северна Америка тръгна поход срещу „50 нюанса сиво”, като активистите призовават за бойкот на екранизацията на еротичната новела. Те призовават хората вместо да си купят билети за филма, да ги дарят за благотворителни организации.

 

И докато някои хора протестират и са против филма, други се радват, че има такъв голям интерес към него, защото и те печелят от това. Става въпрос за търговците на секс играчки, които се радват на невиждани продажби. Много двойки решиха да разнообразят сексуалния си живот, след като прочетоха книгите, а сега сигурно ще има доста, които ще го направят, след като изгледат филмите. За момента на най-голям интерес се радват превръзките за очи и аксесоарите за връзване.

 

Ако не си чел книгите и ти е интересно за какво става въпрос, филмът ще излезе по кината на 13 февруари, ден преди Св. Валентин.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия