„Убийства с инициали” - Софи Хана

2014-10-16 11:25:00
„Убийства с инициали”  - Софи Хана
Снимка: изд. Ера

След близо 40 години легендарният детектив Еркюл Поаро се завръща! Световноизвестна английска писателкa вдъхва нов живот на любимия ни герой в романа „Убийства с инициали“. След прецизен подбор, наследниците на Агата Кристи се доверяват на талантливата Софи Хана да заплете криминалната мистерия, която само известният детектив може да разреши.

 

 

Спокойната вечеря на Поаро в лондонско заведение е прекъсната, когато отчаяна млада жена му доверява, че скоро ще бъде убита. Тя е ужасена, но настоява, че когато умре, справедливостта ще възтържествува, и умолява детектива да не разследва.

 

По-късно същата вечер трима души са открити мъртви в лондонския хотел Блоксъм, а убиецът е оставил необичайни улики при всяко едно от телата. Еркюл Поаро се оказва въвлечен в случая и докато се мъчи да подреди парчетата от пъзела, престъпникът се готви да нанесе нов удар.

 

„Убийства с инициали“ несъмнено е литературното събитие на 2014 година и бързо се превръща в световен бестселър.

 

За автора:

Софи Хана е родена през 1971 г. в Манчестър, Великобритания. Пише поезия и книги за деца, но е по-известна с криминалните си романи. The Carrier печели националната годишна награда за литература Specsavers, а две други нейни произведения са адаптирани за телевизионния екран. През 2004 г. Софи печели първа награда в конкурса Дафни дю Морие. В момента живее в Кеймбридж със съпруга и двете си деца.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия